modulok, árak
    válassz mottó alapján!


Mi  van a csomagban?


Mañana - csomag ( 10 hét ): 1 x 60 perc  / hetente

"Szeretem a spanyolt, mert szép, jól jön majd egyszer."

35  000 Ft

 60 perc  3500 Ft

Camino - csomag ( 5 hét ): 2 x 60 perc  / hetente

"Mindjárt utazom, te jó ég! Hogy fogok sört rendelni??!!"

  33 000 Ft

60 perc 3300 Ft

Todo claro  - csomag ( 5 hét ): 2 x 90 perc  / hetente

"Nyakamon a nyelvvizsga, nem tudok semmit,segítséééég!"

45 000 Ft

90 perc  4500 Ft

Especial - csomag ( 5 hét ): 2 x 60 perc / hetente

Üzleti spanyol tárgyaláshoz, komoly szándékú hölgyeknek és uraknak.

35 000 Ft

60 perc 3500 Ft

Memorias - csomag ( 10 hét ): kizárólag e-mailben küldött anyagok (feladatok, megoldókulcs, táblázatok)

"Nincs időm spanyolórákat venni, a felejtéshez pedig még fiatal vagyok. :)"  (ez a modul teljesen kezdő szinttől nem ajánlott !)

15  000 Ft

1  e-mail 1500Ft

Észrevetted, hogy máris megtanultál 5 spanyol szót? :)

( mañana - holnap vagy délelőtt, camino - út, todo claro - minden világos / mindent értek, especial - na mi lehet? :), memorias - itt: emlékképek )- egyéb fontos információk -


Jelentkezés menete:

 • válassz egy Neked tetsző csomagot, majd gondold át, milyen lehetséges időpontok jöhetnek szóba
 • vedd fel velem a kapcsolatot (https://www.netspanyol.hu/kapcsolat/), időpontot egyeztetünk, majd próbaórát (szintfelmérő beszélgetést, illetve írásbeli szintfelmérést) tartunk, ami nem lesz hosszabb, mint 30 perc, ráadásul ingyen van
 • ha úgy gondolod, nincs vesztegetnivaló időd, kezdhetjük is a kurzust :) Eddig szuper, ugye?
 • szerződést kötünk, melyben minden fontos személyes és kurzusra vonatkozó adatot rögzítünk, majd postai úton eljuttatjuk egymásnak,  így Te is, én is jobban alszunk
 • a szerződés létrejötte után az első megfelelő időpontban máris a lovak közé csaphatunk, indulhat a spanyolozás:) ( jupíí!)


Kurzus díjának kiegyenlítése:

 • legkésőbb a második megtartott óra után utald át, kérlek, a szerződésben rögzített csomag árát a: 10103898 - 14503100 - 01004001 -es (Budapest Bank) bankszámlaszámra.
 • a tranzakciót követően számlát állítok ki Számodra, melyet postai úton juttatok el Hozzád


Lemondási feltételek:

 • óralemondás 24h-án belül:
 • 1. ha tanár mondja le (vagyis én), akkor az óradíj 100%-át természetesen nem kell kifizetned
 • 2. ha tanuló mondja le (vagyis Te), akkor az óradíj 100°%-át sajnos ki kell fizetned
 • konklúzió: törekedjünk arra, hogy ne mondjuk le az órát 24h-án belül, ha mégis muszáj, időben értesítsük egymást - mindenkinek jobb így!
 • óralemondás korábban (nem 24h-án belül):
 • Bármikor, bárkivel előfordulhat, hogy le kell mondania az órát. Erre az esetre másik időpontot kell keresnünk a következő forgatókönyv szerint, az alább megjelölt időintervallumban:
 1. 5 hetes kurzus szerződésben rögzített befejezésének időpontja + 2 hét (naptári napok alapján)
 2. 10 hetes kurzus szerződésben rögzített befejezésének időpontja + 4 hét (naptári napok alapján)

Mindannyiunk érdeke, hogy ne nyúljon spanyol kurzusod a végtelenségbe: Neked azért, mert hatékonyabb és eredményesebb is lesz, ha ügyelsz a rendszerességre, Nekem pedig azért, mert a nap sajnos nekem is csak 24h-ból áll, minden egyes lemondott óra másvalakinek életmentően fontos lehet!... Ezen okok miatt a megjelölt időintervallumokon túl is fennmaradó órák díját nem áll módomban visszafizetni.


Gyakori kérdések:

Hogyan épül fel egy netspanyol-óra?

Gyakorlatilag nagyon hasonlít egy hagyományos magán nyelvórához. Csak Rád figyelek! :) A különbség abban rejlik, hogy használjuk a technikát is, úgy mint: táblázatokat, képeket, linkeket, dalokat küldök Neked át az órán, amiket azon-nyomban meg is nézhetsz, elmenthetsz (Sőt, erre kérlek is!), továbbá minden órán leírt szót, imformációt visszakereshetsz a későbbiekben is.  Aki szereti óra után saját füzetébe, kézzel írottan, mégegyszer rögzítheti az órán tanultakat - ez már egyéni tanulási stílus és stratégia kérdése.


Használunk-e tankönyvet?

Igen! Én szeretem, ha használunk tankönyvet, tapasztalataim szerint ezzel a tanítványok többsége is így van. Keretet ad az órának, óra után pedig Számodra is "mankóul" szolgálhat. A tankönyvek többségéhez általában tartozik munkafüzet, ezenkívül minden esetben javaslok valamilyen nyelvtani gyakorlót is az adott célodnak / szintednek megfelelően.

Nincs olyan konkrét tankönyvcsalád, amihez minden áron ragaszkodom, minden tankönyvcsaládnak vannak előnyei és hátrányai. A fő szempont, hogy a Számodra legideálisabb netspanyol-tanulási módszert megtaláljuk, ahhoz választjuk ki a legmegfelelőbb tankönyvet!

Emellett folyamatosan dolgozom saját tartalmak (táblázatok, feladatok, videós anyagok) készítésén és törekszem arra, hogy szükség esetén be tudjuk illeszteni az órák anyagába.


Kell-e írnom házi feladatot?

Tudom, ez a "mumus"... És azt is, hogy nincs időd... Kitaláltam? ;)

Hidd el, ezt nem én, hanem nálam sokkal okosabb emberek bizonyították már be, hogy a tanult ismereteket az ún. bevésődés folyamata során raktározza el az agyunk, ehhez pedig aktív és kreatív módon energiát kell befektetned: írnod (is) kell házi feladatot. (Gondolj bele, mekkora sikerélmény lesz, amikor már önállóan levelezel spanyolul ;) )  


Hogyan tudjuk leellenőrizni a házikat?

Nagyon egyszerűen: megírod wordben / excellben, lefotózod, beszkenneled, stb...és átküldöd. Én pedig kijavítva visszaküldöm. (Ideális, ha a megírt házi feladatokat legkésőbb 24h-val a soron következő óra előtt átküldöd, akkor biztosan lesz időm kijavítani.)

Nagyon sok nyelvtani gyakorló eleve tartalmazza a megoldókulcsot, ezekben az esetekben csak a neuralgikus pontokat vesszük át órán.


Ha van még kérdésed, tedd fel itt: