modulok, árak
    válassz mottó alapján!

Mi  van a csomagban?

Mañana - csomag ( 10 hét ): 1 x 60 perc  / hetente

"Szeretem a spanyolt, mert szép, jól jön majd egyszer."

37  000 Ft

 60 perc  3700 Ft

Camino - csomag ( 5 hét ): 2 x 60 perc  / hetente

"Mindjárt utazom, te jó ég! Hogy fogok sört rendelni??!!"

  35 000 Ft

60 perc 3500 Ft

Todo claro  - csomag ( 5 hét ): 2 x 90 perc  / hetente

"Nyakamon a nyelvvizsga, nem tudok semmit,segítséééég!"

47 000 Ft

90 perc  4700 Ft

Especial - csomag ( 5 hét ): 2 x 60 perc / hetente

Üzleti spanyol tárgyaláshoz, komoly szándékú hölgyeknek és uraknak.

37 000 Ft

60 perc 3700 Ft

Memorias - csomag ( 10 hét ): kizárólag e-mailben küldött anyagok (feladatok, megoldókulcs, táblázatok)

"Nincs időm spanyolórákat venni, a felejtéshez pedig még fiatal vagyok. :)"  (ez a modul teljesen kezdő szinttől nem ajánlott !)

  17 000 Ft

1  e-mail 1700Ft

Észrevetted, hogy máris megtanultál 5 spanyol szót? :)

( mañana - holnap vagy délelőtt, camino - út, todo claro - minden világos / mindent értek, especial - na mi lehet? :), memorias - itt: emlékképek )- egyéb fontos információk -


Jelentkezés menete:

  • válassz egy Neked tetsző csomagot, majd gondold át, milyen lehetséges időpontok jöhetnek szóba

  • vedd fel velem a kapcsolatot (https://www.netspanyol.hu/kapcsolat/), időpontot egyeztetünk, majd próbaórát (szintfelmérő beszélgetést, illetve írásbeli szintfelmérést) tartunk, ami nem lesz hosszabb, mint 30 perc, ráadásul ingyen van

  • ha úgy gondolod, nincs vesztegetni való időd, kezdhetjük is a kurzust :) Eddig szuper, ugye?
  • szerződést kötünk, melyben minden fontos személyes és kurzusra vonatkozó adatot rögzítünk, majd postai úton eljuttatjuk egymásnak,  így Te is, én is jobban alszunka szerződés létrejötte után az első megfelelő időpontban máris a lovak közé csaphatunk, indulhat a spanyolozás:) ( jupíí!)


Kurzus díjának kiegyenlítése:

  • legkésőbb a második megtartott óra után utald át, kérlek, a szerződésben rögzített csomag árát a: 10103898 - 14503100 - 01004001 -es (Budapest Bank) bankszámlaszámra.
  • a tranzakciót követően számlát állítok ki Számodra, melyet postai úton juttatok el Hozzád


Lemondási feltételek:

óralemondás 24h-án belül:

1. ha tanár mondja le (vagyis én), akkor az óradíj 100%-át természetesen nem kell kifizetned

2. ha tanuló mondja le (vagyis Te), akkor az óradíj 100%-át sajnos ki kell fizetned

konklúzió: törekedjünk arra, hogy ne mondjuk le az órát 24h-án belül, ha mégis muszáj, időben értesítsük egymást - mindenkinek jobb így!

óralemondás korábban (nem 24h-án belül):

Bármikor, bárkivel előfordulhat, hogy le kell mondania az órát. Erre az esetre másik időpontot kell keresnünk a következő forgatókönyv szerint, az alább megjelölt időintervallumban:

5 hetes kurzus szerződésben rögzített befejezésének időpontja + 2 hét (naptári napok alapján)

10 hetes kurzus szerződésben rögzített befejezésének időpontja + 4 hét (naptári napok alapján)

Mindannyiunk érdeke, hogy ne nyúljon spanyol kurzusod a végtelenségbe: Neked azért, mert hatékonyabb és eredményesebb is lesz, ha ügyelsz a rendszerességre, Nekem pedig azért, mert a nap sajnos nekem is csak 24h-ból áll, minden egyes lemondott óra másvalakinek életmentően fontos lehet!... Ezen okok miatt a megjelölt időintervallumokon túl is fennmaradó órák díját nem áll módomban visszafizetni.


Gyakori kérdések:

Hogyan épül fel egy netspanyol-óra?

Gyakorlatilag nagyon hasonlít egy hagyományos magán nyelvórához. Csak Rád figyelek! :) A különbség abban rejlik, hogy használjuk a technikát is, úgy mint: táblázatokat, képeket, linkeket, dalokat küldök Neked át az órán, amiket azon-nyomban meg is nézhetsz, elmenthetsz (Sőt, erre kérlek is!), továbbá minden órán leírt szót, információt visszakereshetsz a későbbiekben is.  Aki szereti óra után saját füzetébe, kézzel írottan, még egyszer rögzítheti az órán tanultakat - ez már egyéni tanulási stílus és stratégia kérdése.


Használunk-e tankönyvet?

Igen! Én szeretem, ha használunk tankönyvet, tapasztalataim szerint ezzel a tanítványok többsége is így van. Keretet ad az órának, óra után pedig Számodra is "mankóul" szolgálhat. A tankönyvek többségéhez általában tartozik munkafüzet, ezenkívül minden esetben javaslok valamilyen nyelvtani gyakorlót is az adott célodnak / szintednek megfelelően.

Nincs olyan konkrét tankönyvcsalád, amihez minden áron ragaszkodom, minden tankönyvcsaládnak vannak előnyei és hátrányai. A fő szempont, hogy a Számodra legideálisabb netspanyol-tanulási módszert megtaláljuk, ahhoz választjuk ki a legmegfelelőbb tankönyvet!

Emellett folyamatosan dolgozom saját tartalmak (táblázatok, feladatok, videós anyagok) készítésén és törekszem arra, hogy szükség esetén be tudjuk illeszteni az órák anyagába.


Kell-e írnom házi feladatot?

Tudom, ez a "mumus"... És azt is, hogy nincs időd... Kitaláltam? ;)

Hidd el, ezt nem én, hanem nálam sokkal okosabb emberek bizonyították már be, hogy a tanult ismereteket az ún. bevésődés folyamata során raktározza el az agyunk, ehhez pedig aktív és kreatív módon energiát kell befektetned: írnod (is) kell házi feladatot. (Gondolj bele, mekkora sikerélmény lesz, amikor már önállóan levelezel spanyolul ;) )  


Hogyan tudjuk leellenőrizni a házikat?

Nagyon egyszerűen: megírod wordben / excellben, lefotózod, beszkenneled, stb...és átküldöd. Én pedig kijavítva visszaküldöm. (Ideális, ha a megírt házi feladatokat legkésőbb 24h-val a soron következő óra előtt átküldöd, akkor biztosan lesz időm kijavítani.)

Nagyon sok nyelvtani gyakorló eleve tartalmazza a megoldókulcsot, ezekben az esetekben csak a neuralgikus pontokat vesszük át órán.


Ha van még kérdésed, tedd fel itt: