az online spanyoltanár


Van ilyen?! - Igen, van:)Bozsik Marcsi, diplomás spanyol nyelvtanár, bölcsész (ELTE), spanyol-magyar tolmács és szakfordító (BME) vagyok. Korábbi munkatapasztalataim során idegenforgalmi és diplomáciai területen dolgoztam spanyol nyelvi asszisztensként, illetve egy szuper nyelviskolában, ez utóbbi számomra életre szóló élmény volt.

Ezek fontos tények, de meggyőződésem, hogy a papíroknál sokkal fontosabb, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva teljesen odavagyok a spanyol nyelvért, szeretem hallgatni, ízlelgetni, olvasni, továbbadni, átfordítani, közvetíteni ( - szerintem így érezhette magát Gombóc Artúr , ha csokoládét látott).

Azt gondolom, szerencsés vagyok, amiért hobbim egyben a munkám is, talán ezt hívják hivatásnak. Óráimon törekszem a tőlem telhető legjobb tudást átadni, és tanítványaim számára kellemes, egyben hasznos időtöltéssé varázsolni a spanyolórákat, továbbá motiválni őket, hogy leküzdjék a spanyol nyelven való megszólalással kapcsolatos félelmeiket.

Törekszem arra, hogy ötvözzük a tankönyvek  és az internet adta lehetőségeket, életszerűbbé téve így a nyelvtanulást. Hogy mindezért még csak utaznunk sem kell, hisz' a lehetőség jóformán karnyújtásnyira van, számomra zseniális lehetőség, eddig még senki sem bánta meg, hogy kipróbálta;)

Hiszek abban, hogy igazán jól  nyelvet, kizárólag beszélgetés - beszéltetés útján lehet jól megtanulni. Minden más is fontos, de csak eszköz arra, hogy kommunikálj.

Jól és helyesen
- spanyolul.